Dansk Tag Bearbejdning

Dit tag er året rundt udsat for varme, kulde, sol, regn og frost - alt sammen noget, der løbende slider på taget. Derfor er der god økonomi i at holde taget ved lige, da det på et tidspunkt kan resultere i en alvorlig skade og ende med at blive rigtig dyrt.

Algebehandling af tag med vores specielle algerens

Hold dit tag rent og pænt for alger og mos - så holder taget længere. Vi bruger specielt miljøvenligt algerens og renser dit tag hurtigt og nemt uden at du behøver at være hjemme imens.

Se mere omkring vores tilbud på rensning af tag her

Tagmaling

Vedligeholdelse af taget med tagmaling kan udskyde en eventuel udskiftning af taget med adskillige år.

Køber du en tagmaling hos os, indeholder den oftest både afrensning, efterbehandling og maling af taget. Dermed sikrer du dit tag den bedste vedligeholdelse og på lang sigt, er der store besparelser at hente. Der er derfor god fornuft i at bevare ejendommens oprindelige tag så længe som muligt.

Facaderengøring

Udover at være specialister i vedligehold og maling af tag, er vi også eksperter i facaderengøring. Med en facaderengøring får du atter en ren og flot facade. Måske ligger din virksomhed eller dit hus tæt på en trafikeret vej, der over tid resulterer i en tilsmudset og beskidt facade, som giver et dårligt førstehåndsindtryk.

Rensning af tagrender med abonnement

Vi tilbyder desuden professionel rensning af tagrender.

Pas på med at undervurdere hvor stor skade en fyldt tagrende kan medføre. Bliver tagrenden først stoppet med visne blade eller lignende, så risikerer du seriøse frost-, fugt, og vandskader på din ejendom, der kan ende med at koste dig en formue. Vi ved godt, hvor svært det kan være at huske eller få tid til at få renset tagrenderne. Derfor tilbyder vi en abonnementsordning, hvor vi kommer og renser dine tagrender efter aftale.

Tagbehandling med mange års erfaring

Dansk Tag Bearbejdning har mange års erfaring med tagrensning, efterbehandling og maling af eternittag og tage af betontagsten.

Ønsker du helt at slippe for at skulle huske at bestille tid til en tagbehandling, så tilbyder vi en serviceordning, hvor vi løbende kommer og renholder dit tag.

Denne hjemmeside benytter cookies til at huske dine indstillinger og til statistik